Príprava:
Vajíčka si vymiešajte s kurkumou, korením, prípadne bylinkami a všetko vymiešajte do hladka.
Pridajte horčicu, škrob a opäť premiešajte.
Nalejte olej, soľ podľa chuti a omáčku premiešajte.
Prsia nakrájame na plátky a dvakrát kliknite paličkou z oboch strán.
Všetky kúsky mäsa ponorte do marinády a nechajte ich tam približne 2 hodiny.
Tip: Aby bolo mäso jemnejšie šťavnatejšie a voňavejšie, je lepšie, ak mäso necháte v marináde cez noc.
Rozohrejte olej na panvici, poukladáme na ňu mäso a opečte ho z oboch strán, kým nezíska zlatohnedú farbu. Hotové mäso už len posypte sezamovými semienkami a dozdobte nakrájanou zeleninou.
Želáme vám dobrú chuť!
Pages: 1 2