Trojkombinácia neutrálneho cesta, jemného maslového krému a cukrovej polevy je osvedčená klasika, nenáročná príprava a detsky jednoduchá sladká záležitosť.
Ingrediencie na počet porcií: 24 – 30 rezov
Doba prípravy: Do hodiny
Doba na stuhnutie a pečenie 0:20
Ingrediencie
NA KRÉM:
500 g lístkového cesta, najlepšie pláty
600 ml mlieka
2 vanilkové cukry
2 vrecká vanilkového pudingu v prášku
80 g práškového cukru
200 g masla
NA POLEVU A DOKONČENIE:
4 lyžice ríbezľového (brusnicového) džemu
100 g cukru múčka + 1 lyžica horúcej vody
2 lyžice citrónovej šťavy + 1 lyžica rumu
Postup prípravy nájdete na nasledujúcej strane.
Článok pokračuje na ďalšej strane.
Pages: 1 2