Určite ste si už sami pripravovali hranolky aj doma. Divili ste sa, prečo nie sú také ako z reštaurácie? Prezradíme vám ich tajný trik. Potrebujete ingredienciu, ktorú má doma každý z nás …
Domáce hranolky sú skvelý spôsob, ako si vychutnať obľúbenú pochúťku pripravenú presne podľa vlastného vkusu. Výsledok? Chrumkavé, voňavé hranolky, ktoré si zamiluje celá rodina!
Odborníci z portálu o jedle Greatist.com tvrdí, že tajnou prísadou je kukuričný škrob. Ten napomáha absorpcii vlhkosti zo zemiakov a postará sa o to, že budú chrumkavejšie.
Predstavíme vám v tomto článku 2 postupy ako si pripraviť chutné hranolky: v odľahčenej verzii pečené v rúre, alebo klasické vyprážané hranolky v oleji.
Článok pokračuje na ďašej strane.
Stránky: 1 2