Tlačenka patrí k tradičným slovenským zabíjačkovým pochúťkam. V každom obchode ponúkajú niekoľko druhov tlačeniek, ale neviete, aké suroviny boli pri výrobe použité.
My máme v obľube napríklad tlačenku s cibuľou, avšak sú ľudia, ktorým vadia kúsky chrupaviek, kože alebo tučného mäsa. Aj vnútornosti (srdce), nie je pre každého to pravé orechové.
Našťastie príprava domácej tlačenky nie je zložitá, zvládnete ju aj v malej kuchyni. Výsledkom je mäsová pochúťka presne podľa vašej chuti len z chudého mäsa.
Tlačenka obsahuje kolagén, ktorý prospieva kĺbom. Raz za čas jej konzumácia prospieva. Tak si pripravte s nami domácu tlačenku podľa nižšie uvedeného receptu.
Článok pokračuje na ďalšej strane.
Pages: 1 2